Úlovky z knihovny 6

Ahoj!
Všechny vás vítám u nových Úlovků z knihovny. Posledně jsem říkala, že se mi celkem daří držet nízký počet letos půjčených knih. Po nejnovější návštěvě  už to trochu přestává být pravda... ale pojďme se podívat, co jsem si tentokrát přinesla.

Ve středu jsem si byla vyzvednout rezervaci na Úsměv a Ségry od Rainy Telgemeierové. Jsou to komiksy, takže je mám už přečtené a vřele doporučuji. Recenzovat je nebudu, protože nevím, na co se u komiksů zaměřit a neumím zhodnotit kresbu. Rozhodně si je však přečtěte, bylo to velice milé čtení. A pokud máte sourozence a měli jste rovnátka, věřím, že vám příběhy budou ještě bližší.


Při stejné návštěvě jsem si půjčila taky Bez duše od Molly Crow. Momentálně se nemůžu rozhodnout, jestli se do ní pustit teď a nebo si ji pořídit domů. Poradíte mi? =D Pak jsem si řekla, že se zajdu podívat na Novinky/vrácené a objevila tam Včely. Knížka mě zaujala už dřív, takže když jsem ji tam viděla, nemohla jsem ji tam nechat. Moc o ní nevím, jen tolik, že by snad měla být v orwellovském duchu. Kvalitních dystopií není nikdy dost (což se o těch YA říct nedá). Pak jsem si odnesla ještě Vesaliovo tajemství, ale taky váhám, zda ho teď číst, protože jsem u Hostu v minulých dnech vyhrála poukázku a ještě nejsem rozhodnutá, za které knížky ji proměním. :) (Tak mě napadá... četl jste už někdo Její život v očích panenky? Jaké to je? Uvažuji nad ní...)   


A to by pro tuhle návštěvu bylo vše. Nějak jsem zapomněla vyfotit knížky pohromadě, takže se pokusím to během zítřka napravit. Mějte se hezky a já se na vás budu těšit zase příště :)

Četli jste některou z knížek? :)

6 komentářů:

  1. Krásné kousky! :)
    Bez duše mě také docela dost láká :D
    Já bych si ji asi prvně přečetla a pokud bych se do ní chtěla pustit ještě někdy znovu, až pak bych ji koupila domů :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já málokdy s jistotou vím, že se k některé budu vracet. Většinou je to takovéto "možná někdy..." Na druhou stranu mě láká možnost mít ji s věnováním :)

      Vymazat
  2. Krasne knihy, ty komiksy vypadaji skvele :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný výběr, Leni. Musím říci, že i mě kniha Bez duše dost láká, četla jsem samé pozitivní recenze a určitě mám v úmyslu si knihu v budoucnu pořídit. Přeji pěkné čtení, měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Já jsem to nevydržela a dneska ji začala číst. Zatím se příběh teprve rozjíždí, ale slibně :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.