Vánoční kniholov

Vítejte u prvního (po)vánočního Kniholovu! Musím říct, že tento rok Ježíšek ježil opravdu vydatně =D No ale pojďme se podívat blíž... ;-)

Ve stínu arény a volné pokračování Bohové Efesu. Od Ivany Špičkové jsem zatím četla jen dvě knížky, ale s každou další si mě získává víc a víc.


Dějiny psané Římem od Zamarovského... to asi že studuji ten starověk :-) Jako další je Koróna od Thomase Thiemeyera (tu jsem stejně jako Saturnina už četla a obě knížky moc doporučuji)


Děláme si to doma sami 2 od Aleny Thomas a dále Archiv od Victorie Schwab, který jsem vyhrála na  blogu A little piece of books. Moc děkuji! :-) 


Dobrý proti severáku a Každá sedmá vlna od Daniela Glattauera. Pokud vám přijde, že tyhle tituly už jste u mě někdy viděli, tak máte pravdu. Předtím mi akorát při nadšení z obálky uniklo, že si objednávám paperback. A ty já zrovna nemusím. Proto když jsem zjistila svůj omyl, ihned jsem zatoužila po těchto... a dočkala jsem se :-)


A jsme na konci. Jako poslední nás čekají Zrcadla času od Briana Weisse a Čekal jsem někoho většího od Toma Holta.


A všechny pohromadě pak tvoří takovouto pěknou hromádku. Tak zase někdy příště. :-) 

4 komentáře:

  1. Jupiiiiii někdo taky čte Špičkovou :-) Ja mám zatím všechny její knihy a jsem nadšená. Psala jsem dokonce recenzi na Bohové Efesu.
    Děláme si to doma sami 2 jsem si taky přála, ale nic.
    Jinak krásný výběr - Vandenberga mám ráda a celkové historie je moje velká favoritka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ráda, že nejsem jediná... Já jsem kdysi dávno psala recenzi na Ztraceno v písku. ;-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.