Kniholov za říjen

Tak jsem se v říjnu zase neudržela. Ale mám z nich opravdu radost... a nikdo jiný mi je nekoupí. Smutná pravda.

A zrodí se píseň je třetím dílem jedné z mých nejoblíbenějších sérií a můžu říct, že ani tentokrát jsem nebyla zklamaná.



Za Nejskrytější přání a Misi Sinaj moc děkuji Mystery Pressu. Na první jmenovanou jsem velice zvědavá, v případě té druhé pracuju na recenzi. Už teď však můžu prozradit, že se mi líbila.


Po Měsíčním údolí koukám od chvíle, co vyšlo, ale až teprve teď jsem se rozhoupala si ji pořídit. Využila jsem toho, že byla v aukci na Klubu knihomolů, takže ji mám za slušnou cenu. Předchozí knihu autorky (Manželka 22) jsem nečetla, uvidím po tomhle. Němce mám ze sk. Knižní výměny :)  


Pak jsem byla na Podzimním knižním veletrhu... a... neodjela jsem s prázdnou. Vlastně se dá říct, že jsem odjela s plnou. 😄 Odvezla jsem si Ledové království,  takže se budu moct do celé trilogie brzy pustit. Na Magonii jsem hrozně zvědavá, obálku má nádhernou, tak snad bude povedená i obsahem. No a pak Má lady Jane... historických YA je podle mě docela málo, a historických YA s humorem ještě míň. Takže mě zaujala už v prvním okamžiku, kdy jsem ji viděla. I obálka na mě působí dojmem, že to bude docela sranda. 


Dneska bude všechno jinak je taky z veletrhu. Od autorky u nás před pár lety vyšla kniha Kde se touláš, Bernadetto, která mě naprosto nadchla. Takže její další počin jsem prostě musela mít.


Ano, vidíte dobře. Harry Potter. Jsem asi poslední člověk na světě, co to nečetl... ale to se teď změní. Viděla jsem tam tenhle první díl za stovku, tak jsem si řekla, že to zkusím. 


Boží mágové jsou opravdu velkou (a těžkou) knihou. Těžkou co do hmotnosti. Začala jsme je číst cestou ve vlaku a myslím, že se mi budou líbit. Protože přesně tohle můžu. Asi bych měla říct, že pro jednou nejde o beletrii.


Oprawme se je recenzní výtisk, který jsem získala díky mimořádné nabídce od Megaknih. 


A jsme na konci. Knihu zrcadel a Sběratele ztracených věcí jsem si chtěla pořídit už na veletrhu, ale na stánku je neměli. Tak jsem si je pak objednala dodatečně. Navíc zanedlouho vycházela Síla, takže jsem si je pak vyzvedla najednou. 🙂 


Čtrnáct kousků...


Zaujala vás některá z knih?

8 komentářů:

  1. Moc pěkné úlovky a že jich je pořádná kupa :) nevěděla bych do čeho se pustit dříve :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že je to pěkná hromádka... :) ke knihám gratuluju a budu se těšit na recenze. :))

    OdpovědětVymazat
  3. moc pekne knihy... a nic si z toho nedelej, pokud moc neskemram, tak nedostanu knihy ani pod stromecek, takze si je musim vzdycky kupovat sama :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Já když škemrám, tak mě ježíšek pošle do knihovny...

      Vymazat
  4. Moc pěkné kousky, po Němcích taky už nějakou dobu pokukuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Chm, už zase závidím :D
    Mně doma za říjen přibyla Říše bouří, Dívka z inkoustu a hvězd a... to je tak nějak všechno, zbytek se počítá až do listopadu. Každopádně jsem onehdy četla Kostičas (ale už si ho moc nepamatuju, takže se budu muset pustit do celé série ještě jednou), hodně mě láká Má lady Jane, Magonie a taky jsem se konečně chtěla dostat k dalším dílům Havraních kruhů (zasekla jsem se u jedničky).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D
      K Havraním kruhům se určitě dostaň. Já jsem z prvního dílu nebyla tolik nadšená, ale ty další je v mých očích pozvedly. Přesně, u Kostičasu je dobré číst ty díly hned za sebou. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.