Kniholov za prosinec

Vítejte u prosincového Kniholovu!

Úlovků je tentokrát sedm a ani jeden jsem si nekoupila 😊

Začnu recenzními výtisky. Ty byly v prosinci dva a to Hedvábný strom od Juliana Stockwina a Elementum od Jiřího Dittricha. Za první děkuji Martinusu, za druhý autorovi.



Attilův vyslanec a Attilův bojovník se skrývali v balíčku od Bichličky, který jsem absolutně nečekala. 😍 Jde o historický román z doby stěhování národů od Milady Moučkové a pokud vím, knížky by na sebe měly volně navazovat. Věřím, že na ně dojde brzy řada...


Na závěr jsem si nechala výhry. Ve službách zla asi moc představovat nemusím a moc za ni děkuji nakladatelství Plus. Zbylé dvě jsem vyhrála začátkem prosince u Domči četbou povinné a moc se na ně těším. Okamžik všeho bývá přirovnáván k Nonstop knihkupectví pana Penumbry a Čtenáři z Broken Wheel doporučují zase k Okamžiku všeho. Vzhledem k tomu, že jsem byla z obou nadšená, snad budu i z Okamžiku. ☺ A pokud sledujete Suzanne A. White, Řeky Londýna vám jistě taky nejsou neznámé. O téhle sérii mluví docela často a já si knížku vybrala právě díky ní.


A to je vše... tak zase v lednu.


Málem bych zapomněla... prosincové soutěže mi přinesly taky nádherné záložky od Lucy Lilliane (1), mlovesreading  (2) a knihomolskou svíčku od Quacker's Messy Life (3), inspirovanou Wonderlandem. Děkuji 😍 

(1)

(2) a (3)

Mějte hezký zbytek dne a určitě mi v komentářích řekněte, jestli vás některá z knížek zaujala 😉

20 komentářů:

  1. Leni, nádherné přírůstky, a to nejen knížky, ale i knihomolské drobnosti. Ať se Ti vše líbí, jsem zvědavá co povíš na Hedvábný strom. A jak vidím Ve službách zla, připomíná mi to, že už fakt musím (!!) slupnout toho Hedvábníka :) Měj se moc krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, recenzi na Hedvábný strom bych chtěla vydat nejpozději zítra ;)

      Vymazat
  2. Nádhera! Hedvábný strom, Ve službách zla a Řeky Londýna by mě též lákaly....

    OdpovědětVymazat
  3. Hedvábný strom je úžasná kniha, příběh jsem si moc užila a mohu vřele doporučit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že nemůžu souhlasit... Netvrdím, že je špatný, ale od úžasné knihy bych čekala něco, co mi Hedvábný strom bohužel nedal. Líp se to pokusím vysvětlit brzy v recenzi.

      Vymazat
  4. Na ceske autory moc nejsem, ale Elementum me laka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Okamžik všeho mě láká už dlouho, ale pořád nevím, jestli do ní jít. A Hedvábný strom má tak nádhernou obálku :)
    Přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Okamžik všeho mě právě taky dost dlouho lákal, ale nějak se mi nedařil sehnat. Tak uvidíme, co na něj řeknu :) Souhlasím, obálka se moc povedla... :)
      Děkuji :)

      Vymazat
  6. Elementum se nezdá, ale je to pořádná bichle, co?? Na Okamžik všeho mám taky zálusk a jak píšeš, díky Suzanne si pohrávám s myšlenkou nahlídnout i do Řek Londýna. :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera a ta svíčka, tu ti závidim asi nejvíc. :-D Přeji příjemné a voňavé čtení. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Mně ta vůně přijde dost slabá (po zapálení prakticky nic necítím), ale pokud vím, jsem zatím jediná. Svíčku si budeš moct taky dopřát, prý se brzy chystá eshop :) Aktuálně si můžeš na facebooku Quacker's Messy Life objednat únorovou (je omezený počet) :)

      Vymazat
  8. Jsem rada, ze knizky udelali radost a docela me prekvapilo, ze te Hedvabny strom zklamal, ja se na nej docela tesila. Tak pockam na tvou recenzi a uvidime :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Mě to taky překvapilo, ale myslím, že tobě by se asi líbit mohl.

      Vymazat
  9. Koukám, že co se týče soutěží se ti velice dařilo. :) Mě zaujalo Elementum od českého autora a všechny záložky (jsou opravdu povedené). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, vynahradila jsem si neúspěchy za celý rok :D Elementum si určitě přečti :)

      Vymazat
  10. Gratuluji k přírůstkům. Dle obálek vypadá nejlákavěji Hedvábný strom :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.