Epické hudební okénko

Vítám vás po dlouhé době u nového HO. Jak už název napovídá, tentokrát to nebude obyčejné. Bude to přímo Epické. V sobotu totiž byla v Praze Epica a Powerwolf. A já jsem si to samozřejmě nemohla nechat ujít. Cesta probíhala v klidu. Na místo jsem dorazila někdy před čtvrtou, hala se otvírala v šest. Tentokrát mi přišlo, že čekání venku uteklo docela rychle (možná to bylo tím, že tentokrát jsem s sebou měla knížku). Koncert se konal ve Foru Karlín, kde byla v prosinci i Tarja.  

Předkapelu jim dělali Beyond The Black, kteří pro mě do této chvíle byli zcela neznámí. Hráli asi půl hodiny, ale i tak můžu říct, že docela zaujali. Po nich (a po dalších dvaceti minutách chystání pódia) přišla na řadu Epica. Epica byla hlavní důvod mého sobotního výletu. Naživo jsem je viděla poprvé, a tak jsem byla patřičně natěšená. A...? Hudba dobrá, zpěv dobrý. Ale vystoupení malinko statický. Přišlo mi, že se Simone skoro nehnula od mikrofonu, který měla ve stojanu. Žádný tanečky. 😞



Po Epice hráli Powerwolf, které jsem rovněž viděla poprvé, ale jinak je neposlouchám. Celkově se mi jejich vystoupení líbilo o trochu víc, i když ke konci už mi přišlo moc dlouhé. Na Epicu jsem byla ve druhé řadě, na Powerwolf ve třetí. Takže celkem dobrý. Akorát při poslední písničce Epicy se na nás najednou začali tlačit lidi ze zadních řad. Bylo to dost nepříjemný. Navíc já i normálně nesnáším davy, takže dvojnásob. Ve výsledku jsem si však koncert užila.

Čas na fotky 😊 





























Na kom jste byli naposled vy? ☺

2 komentáře:

  1. Od Epicy pár písniček znám a líbí se mi :) To že měli koncert, mi nějak ušlo :) Každopádně to musel být pěkný zážitek :) A místo ve druhé řadě je paráda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, vždycky mám radost, když se najde někdo další :) Já je sleduju na facebooku, takže to nehrozí :D Zážitek skvělý, až na tu mačkanici v závěru. Je :) Ale v první je větší :D (zatím se mi poštěstilo dvakrát)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.