Tajemství balíku 29

Taky máte dojem, že teď vycházejí samé úžasné knížky které prostě musíte mít doma ? Já jo. A proto dnešní článek nebude nic jiného než Tajemství balíku. V albatrosmedia.cz vydávají v poslední době velice zajímavé tituly... 

Kterým jsem neodolala tentokrát?


 Můžete hádat...



A tady už je máme. Maminka neříká pravdu od Michela Bussiho (na jaře mu u nás vyšla Vážka), což by měl být mix detektivky a thrilleru. Vážku jsem ještě nečetla, tak jsem zvědavá, co na knížku (potažmo autora) řeknu. Druhá a poslední je Říše milosti (taky thriller), kde by měl hrát důležitou roli středověký rukopis. Asi už víte, že na to já slyším. A občas se taky spálím. Třeba teď u Úhelného kamene (naštěstí byl z knihovny). Ale doufejme, že tenhle případ to nebude. V jednu chvíli jsem se trochu lekla, že mi místo jedné z nich poslali Harryho Pottera a Prokleté dítě, protože po rozbalení je zakrýval leták s ním 😃


Zaujala vás některá z knížek? 

14 komentářů:

  1. Obě a hodně. :-D Vážku jsem četla a byla skvělá, tak jsem zvědavá jaká bude maminka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Vážku ještě nečetla, tak snad mě žádná z nich nezklame :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Nejlepší objevy bývají většinou ty náhodné... Já jsem na ně narazila, když jsem hledala, kdy vyjde Winter. Tak snad to bude platit i tady :)

      Vymazat
  3. Na Risi milosti jsem zvedava. snad nezklame jako Pate evangelium ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Maminka neříká pravdu... tak tu mám v merku :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mně tyhle knihy moc neříkají, ani nelákají. Jsem romantická fantasy dušička, ale vypadají moc pěkně. A trochu i jako bichličky. :o)) Užij si krásnou četbu. ,o)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám úplně stejný pocit, poslední dobou vycházejí samé lepší kousky. :) Také nevím, co dřív - akorát v žánru fantasy. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné přírůstky! :)
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.