Tajemství balíku 7

Vítám vás u dalšího Tajemství balíku!


 Copak se asi skrývá uvnitř?


A dokonce jsou dvě! Co já jsem se jich nasháněla... Představuji vám knihy Děti bouře a Znamení kobry od mé velice oblíbené spisovatelky a egyptoložky Elizabeth Peters. Jsou součástí série o archeoložce a příležitostné řešitelce zločinů (výraz detektivka (od detektiva) mi v daném kontextu přijde strašně divný. Říkám to proto, že už jsem se s takovým označením pro ženu-vyšetřovatelku setkala.) jménem Amelia Peabody. Jsem sice teprve u čtvrtého dílu, ale už teď můžu říct, že hlavní hrdinku (a celou její rodinku) naprosto zbožňuju.


Božská uctívačka od Christiana Jacqa sice v balíčku nebyla, ale pořídila jsem ji včera, tak jsem se rozhodla vám ji také ukázat. :-)


Ahoj příště! :-)


2 komentáře:

  1. Ty se máš - pořád nove knizky :-) Ja se zatím celkem držím a za leden 4 knihy (z toho jedna od tebe, dva recenzni výtisky a jedna nervni koupě :-D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, že nové zpravidla nejsou... =D Ale pokusím se mírnit a od pololetí by mělo být více recenzí, teď už jsem se ve škole snad trochu zajela, takže minimálně do dalšího zkouškového by tu mohlo být trochu živěji než dosud ;-) Navíc jsem si (ačkoli to normálně nedělám) dala pro letošní rok předsevzetí: pokusím se omezit knihovnu (teď myslím tu veřejnou) a chci se víc zaměřit na domácí zásoby. Tak snad mi to vydrží :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.