Přečteno za listopad

Ahoj!

Letí to, letí... Listopad je za námi, a další tu bude zase až za rok. 🙂 Předposlední měsíc v roce jsem strávila se třemi knihami.



První listopadovou knihou se stala Síla. Na poslední díl Havraních kruhů jsem se velice těšila a musím říct, že se autorce povedl. Velice mě potěšila informace, že se Siri do svého světa vrátí s novou trilogií. Kdo se taky těší? 🙂 


Pak jsem se pustila do Zakázaného přání, které je retellingem na příběh o Aladinovi a kouzelné lampě. Příběh má kouzelný pohádkový nádech, ale zároveň mu nechybí slušná dávka akce. Pokud se vám líbila třeba Pomsta a rozbřesk a Poušť v plamenech, určitě se po něm podívejte. 


Závěr měsíce jsem strávila s Nejskrytějšími přáními (recenze tady). Příběh nás přenese do letních dnů v Sycamore Glen, městečku, které na první pohled vypadá idylicky, na druhý pohled ovšem za jeho zdmi spí stará nevyslovená tajemství. A zákonitě se jednoho dne musejí probudit...


4 komentáře:

  1. Z Havraních kruhů jsem četla jen první díl a byla jsem z něj tak trošku... zmatená. Takže stále váhám, jestli a kdy se pustit do dalších dílů. Na Zakázané přání se ale hrozně těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to stejně, ale dvojka ve mně probudila zájem a trojka mě přesvědčila, že jestli u nás autorce ještě něco vyjde (ideálně ta vznikající trilogie), tak si to stoprocentně chci přečíst. Asi jde jen o to zvyknout si na její styl psaní. :) Zakázané přání je parádní, ať se líbí :)

      Vymazat
  2. Na Havraní kruhy se chystám, ale bůhví, kdy se k nim propracuji, není to pro mě taková ta nutnost. Zato na Nejskrytější přání se moc těším, koupila jsem si je jako ebook v tom vánočním adventním kalendáři na palmknihách, a jsem moc zvědavá, jaké to bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať se Nejskrytější přání líbí :) A Havraním kruhům určitě šanci dej, z prvního dílu sice jsem měla trochu rozporuplné dojmy, ale pak už mě to chytlo.

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.