Tajemství balíku 25

Ahoooj!

Vítám vás u nového Tajemství balíku! :) Mám z něj obrovskou radost a tak jsem se celé odpoledne těšila, až se s vámi o ni podělím. Jste zvědaví? :)


Myslím, že už částečně tušíte, co je uvnitř. Přesně tak: knížka! :D Doteď tak úplně nemůžu uvěřit tomu, že ji mám... a že ji mám zrovna já.


Začátkem tohoto týdne se ve fb skupině Knižní blogeři objevila nabídka nakladatelství Portál na recenzování knihy Páté evangelium od Iana Caldwella. Přečetla jsem si anotaci a ikdyž jsem si nedávala moc velké naděje, zkusila jsem si o ni napsat. O to překvapenější jsem byla, když mi ani ne do hodiny v mailu přistála odpověď, že jsem zaujala a ať pošlu adresu. To bylo v pondělí. Ve čtvrtek už ležela na poště a včera jsem si ji vyzvedla. Asi nemusím říkat, jak moc se na ni těším :) Páté evangelium je, jak já tomuhle žánru říkám, konspirační thriller. A ty já můžu... Anotace nás láká na to, že Páté evangelium má blízko k dílům Dana Browna a Umberta Eca. Což jsou jména, jejichž zmínění vybudí zvědavost čtenářů na maximum... i tu moji.

Vy to na fotce nemůžete vidět, ale kniha je slušná bichle, má skoro pět set stran. Ale prý se čte skoro sama, snad tu tedy budu brzy s recenzí :)


Děkuji nakladatelství Portál, že mi knihu zaslali! :) Více informací najdete tady.

Láká vás Páté evangelium? Máte rádi podobně tematicky zaměřené knihy? :)

6 komentářů:

  1. To vypada hodne dobre.;) nectu to porad, ale obcas si podobnou knihu prectu rada. A zrovna nedavno jsem premyslela, ze jsem dlouho nic podobneho necetla. Jdu objednat a dekuji za tip.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě radši počkej, zatím mě moc nechytla... Ale jestli chceš něco opravdu dobrého, sáhni po Egelandovi :)

      Vymazat
  2. Taky jsem na to koukala :-) ale nakonec jsem nenapsala a o to vic me tesi, ze das vedet, jaka knizka je :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle žánr nečtu, ale jak to tak vidím, tak budu muset začít :D protože ta knížka vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No... zatím jenom vypadá :D Ale určitě sleduj Průběžné dojmy, snad se to zlepší.

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.