Kniholov za prosinec

Ahoj všem, dnes jsem tu s Kniholovem za prosinec 🙂 Půlka knih je z výprodeje na Buxu, druhá z předprodeje na Martinusu (totiž, většina vyšla ještě v listopadu, ale zdrželo to myslím Zrádné srdce, které, si tak matně uvědomuju, jsem zařadila do minulého článku). První půlka stála dohromady tolik, co jedna nová (nějakých 330,-). 😎

Teď koukám, že se mi tam nějakým záhadným způsobem dostaly i listopadové knížky 😃


A tady máme knihu, kvůli níž vlastně celá objednávka vznikla. Poté, co jsem na Klubu knihomolů vyhrála Půlnoční klenot, jsem potřebovala sehnat první díl. No a věděla jsem, že na Buxu ho mají za 99,-. Tak jsem si řekla, že se tam ještě porozhlédnu... a vedle Třpytného dvora mi v košíku skončilo ještě Neslyšno, Věk X a Věk X 2


Teď už jen doufat, že ten třetí díl vyjde... v podstatě u obojího.


Dál mě tam zaujaly Tři mince pro Chárona, které podle anotace slibují Sysifův příběh linoucí se napříč dějinami lidstva, včetně budoucnosti. Antibohyně lákají na příběh inspirovaný řeckým pantheonem (jestli jsem to dobře pochopila) a Najít Sky vypadá na YA oddechovku s prvky fantasy (má jít o nějaké spešl schopnosti) a nějakou tou romantikou.


Poslední dvě knížky ulovené na Buxu, Kvadratura pomsty a Midasovy vraždy, by snad myslím měly být (jo, když zapomenete anotaci... 😃) humorné detektivky.



Faju jsem si byla vyzvednout hned jak vyšel a tak jsem pořídila i Oheň srdce. Bordeří povídačky jsem kupovala babičce k Vánocům, a tak mi nedalo a pořídila jsem jedny i pro sebe. 😁 S Pavlem Mondscheinem navíc právě dneska vyšel rozhovor na blogu Podporujeme české autory. 



Od Ladislava Zibury jsem si už dlouho chtěla něco přečíst, a tak jsem si vybrala jeho nejnovější knížku a poprosila si o ni Zeedee. Takže určitě vyhlížejte recenzi.



Nyní se dostáváme k oné zdržené objednávce. Nakonec  jsem se rozhodla pořídit i 40 dní pěšky do Jeruzaléma a už teď můžu říct, že koupím cokoliv, co Ladislav Zibura vydá. Dál v balíčku byla Specialistka od Stephanie Meyer a Veřejná tajemství, která mě neskutečně zaujala označením "romantická rocková pohádka s detektivní zápletkou". Navíc, kdo by odolal tak krásné obálce. 💖


A jsme na konci. 🙂 Na poslední fotce tedy jsou recenzní výtisky, zleva Strom života, na který se neskutečně těším (a jehož vydání jsem se konečně dočkala 💚), Sestup a Ztracená vládkyně, čtvrtý díl mé oblíbené genealogické série s Jeffersonem Taytem.



Jaké knížky přinesl konec roku vám? 🙂 

11 komentářů:

  1. Tedy, konec roku si měla opravdu naditý, co do počtu přečtených knih. :)) Závidím, i když na druhou stranu bych na tvém místě měla deprese, že nestíhám číst... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda to je nádhera :)) A hodně jsi mě inspirovala zkusit něco od R. Mead, všude ji vídám, ale zatím jsem nečetla. Asi ale něco pořídím :) Děkuji! Všechny knihy si moc užij! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já děkuji :) Taky jsem ji doteď všude akorát vídala, ale věřím, že bude dobrá :)

      Vymazat
  3. Moc pěkné nové kousky :) To byly pěkné nákupy :) Knihy od Richelle mám ráda a Třpytný dvůr doporučuji :) hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásná hromádka, já jsem si dala od nakupování knih pohov, vydrželo mi to dva dny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Něco takového jsem zkoušela loni, ale taky to moc dlouho nevydrželo :D

      Vymazat
  5. Páááni! To je krásná sbírka! No, tak takhle krásný prosinec, to bych si taky nechala líbit. <3 Děkujeme za odkazovou pomoc v šíření českých knih. Doufám, že babičce i tobě se Povídky líbily/budou líbit. :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.