Přečteno za březen

Ahoj, vítám vás u Přečtena za březen. 🙂

Za březen jsem toho přečetla opravdu hodně... málo. Jak to? Já vlastně ani nevím. Dobře, Facebook ví. Je to hrozný, já vím.

Měsíc jsem začala s Toskánskými věžemi, které u nás nedávno vyšly. Když jsem si pročítala anotaci, přišly mi jako něco, co se mi bude zaručeně líbit. Bohužel, s odstupem po přečtení musím říct, že ne-e. Sofia svůj osud celou dobu přijímala pasivně, uvažováním "Bůh chce, abych šla do Sieny, půjdu tedy do Sieny. Ale co když Bůh nechce, abych někam chodila? Nikam nepůjdu. Ale slíbila jsem otci... Tak do té Sieny tedy půjdu, snad se Bůh nebude moc zlobit..." měla do silné hrdinky opravdu daleko. A já se tak těšila... 😕 Kniha ode mě dostala 3* a recenzi najdete tady.

Pak jsem se pustila do Akt Julián, druhého dílu Případu Pegasus. Ta ode mě dostala taky 3*, ale na rozdíl od Toskánských věží byla aspoň vtipná. Recenze tady.


Ke konci měsíce jsem rozečetla Důkaz o posmrtném životě?, který jsem ale dočetla až v dubnu, takže ho zahrnu do příštího Přečtena. Recenzi očekávejte každým dnem.


Co zajímavého jste v březnu četli vy?

6 komentářů:

  1. Chtěla jsem napsat, že málo knih nevadí, když to stojí za to, ale po přečtení článku si nejsem jistá, jestli jsi měla čtenářsky příjemný měsíc. Snad bude duben lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky doufám :) Opravdu to tentokrát nebylo nic moc.

      Vymazat
  2. Aktu Julián si chci moc přečíst, ale než se dostanu vůbec i k tomu předchozímu dílu... to bude za dlouho :D
    V dřívější době bylo normální, že se lidi rozhodovali podle toho, aby se dostali do nebe k Bohu, tak bych u toho možná přihmouřila oko ;) Ale bohužel knihu v plánu nemám...
    Ať se Ti daří více číst! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou to určitě zvládneš :D
      To sice ano, ale Sofia mi celkově přišla taková dost pasivní...
      Děkuji :)

      Vymazat
  3. Akta Julián jsem vynechala, přestože jsem ho mohla číst, ale něco mi na něm vadilo, takže jsem si raději řekla, že nebudu číst jen proto, že mi byla kniha nabídnuta. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :) Já z nich ve výsledku nebyla nějak nadšená.

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.