UFO v Brně

Měla jsem do školy v březnu napsat reportáž z fiktivního přistání kosmické mimozemské lodi na Stránské skále. No a protože nedopadla až zas tak špatně, řekla jsem si, že se s vámi podělím. :-) (pozn.: jména jsou taky vymyšlená)

Bunkr z 2. sv. války na Stránské skále v Brně.
Vážení diváci ČT 24, je 10:00 a my vás vítáme u sledování naší dopolední zpravodajské relace. Dnes výjimečně v takto brzkou hodinu, neboť před nedávnem se vědcům z NASA ve spolupráci s kolegy z ESA podařilo navázat kontakt s mimozemskou civilizací a dnešní den si druhá strana zvolila pro přímý kontakt. Ještě se prý nerozhodli, kdy přesně přistanou, stoprocentně však víme, že se tak stane v odpoledních hodinách. Co však známe, je přesné místo této události historického významu. Nyní ovšem předáváme slovo naší reportérce Markétě Tužkové, která vám již brzy řekne více. "Dobrý den, milí diváci. Zdravím do studia. Nacházíme se na Stránské skále v Brně. Výskyt UFO v této lokalitě za poslední dny prudce narostl. Mimozemšťané si pravděpodobně tipovali místo pro přistání. Jako nejvhodnější se jim nejspíš zdá oblast bunkru ze druhé světové války - jeden objekt se nad jmenovaným místem na několik desítek vteřin zastavil ve výšce asi sedmdesáti metrů. Volbu ostatním sdělil světelnou signalizací. To je prozatím vše, vývoj událostí pro vás i nadále bedlivě sledujeme. Předávám slovo zpět do studia." I od nás je to prozatím všechno. Nové informace přineseme během dne buď v dalším mimořádném živém vstupu nebo v hlavních večerních Událostech.

Vážení diváci ČT 24, je šest minut po sedmnácté hodině a jak jsme slíbili, přinášíme aktuální informace. Zdravíme naši reportérku Markétu Tužkovou a předáváme slovo do terénu. "Dobrý den, vážení diváci. Právě v tento okamžik jsme všichni svědky události světového významu. Nad bunkrem se v tuto chvíli formuje asi desítka strojů. Na hladký průběh dohlíží záchranáři, policie a armáda ČR. Vedle mě teď stojí mluvčí AČR Jan Zapomněl. Jak situaci zatím hodnotíte? "Až do této chvíle jsme kromě dvou vykradených aut naštěstí žádné větší problémy s výtržností řešit nemuseli. Doufáme, že klid vydrží i nadále a my nebudeme nuceni zasáhnout." Děkuji za rozhovor a teď se opět vrátíme k místu přistání, kde je momentálně ve vzduchu vidět nakonec dvanáct létajících talířů." Přistávají ve čtyřech řadách po třech. Z prostředního talíře v první řadě se spouští na zem plošina. Po několika nekonečných minutách se na ní objeví metr dvacet vysoký humanoid našedlé barvy. Přiloží si k ústům zařízení připomínající mikrofon a k velkému úžasu všech řekne:


"We've got your message."


Pozn.: Mimozemšťan naráží na tzv. zprávu z Areciba, z roku 1974, odeslanou ve formě binárního kódu (obsahovala základní informace o lidstvu, o Zemi, a píseň od Beatles)

2 komentáře:

Děkuji za vaše komentáře, vždy mi udělají radost :)

Používá technologii služby Blogger.